top of page
Tagtelt i flotte omgivelser

Rundrejser med Tagtelt

Vil du udforske Danmark eller udlandet med fuld frihed? Så vælg en kør-selv-ferie, hvor du helt selv kan planlægge din tur, som du har lyst til. 

Fra DDK 925,- pr. person

Brusende Vesterhav, bløde klitter og charmerende fiskerbyer! På 3 dages bilferie kommer du helt tæt på Vestkystens unikke natur og oplevelser. 

Fra DDK 1.159,- pr. person

BILFERIE MED TAGTELT OG HOTEL 

Nyd den fulde frihed på en bilferie i Danmark og Skandinavien – med naturen helt tæt på

Drømmer du om bare at sætte dig bag rattet og køre ud på eventyr? Lade turen imponere med den ene store oplevelse efter den anden. Holde ind for natten, når det passer dig? Og vågne op til den fantastiske natur lige uden for dynen? Så vil du elske OurTravel!  


Med den nye, trendy rejseform får du udleveret en rooftop og alt det udstyr, du skal bruge på turen. Du kan fx tage på kør-selv-ferie i Danmark eller opleve den storslåede natur i Sydnorge på en af vores spændende rejser. Du kan også planlægge turen helt på egen hånd – lige hvorhen i verden du vil. Hvad end du foretrækker, hjælper vi med gode tips samt inspiration til oplevelser og overnatning. På turen overnatter du i rooftoppen oven på din bils tag – og er du af sted i flere dage, suppleres nætterne med lækre overnatninger på hotel. Den kombinerede ferieform er derfor oplagt til dig, der gerne vil på fede outdoor-eventyr i den fri natur, men som også har hang til hotelværelsets dejlige komfort. 


Perfekt til en tid, hvor afstandskrav og mundbind er en dyd, og hvor fjerne rejsemål er længere væk end nogensinde før. Så find blot eventyrlysten frem til en ferie, der giver dig masser af uforglemmelige og gratis oplevelser!

FIND DIN NÆSTE REJSE HER!

Opdag alt det bedste, Jylland har at byde på! Glæd dig til 8 dage med nationalparker, historiske byer, storartet kultur og sjove aktiviteter.

Fra DDK 3.399,- pr. person

Oplev den storslåede norske natur på tætteste hold med en uforglemmelig bilferie, der tager dig Sydnorge rundt på 8 dage. 

Fra DDK 4.650,- pr person

På rejsen oplever du Finlands eventyrlige, sneklædte vinterlandskaber, og du får masser af tid til vores populære aktivitet icesurfing

Fra DDK 14.499,- pr person

Skal du opleve ”verdens ende”? Hvor solen aldrig går ned bag horisonten om sommeren? Og hvor det barske ishav møder enorme klippemassiver?

Fra DDK 9.999,- pr person

bottom of page