Picnic

Picnic

PICNIC I DET FRI

En hyggelig halv dagsoplevelse, hvor man kommer ud og maden smager bare bedre udendørs. 

Tillykke med dit gavekort til en lækker picnic i det fri! 

Inkluderet i gavekortet: 

  • Velkomstdrinks.

  • Picnic for 2 personer.

  • Øl, vand eller vin til 2 personer.

  • Leje af havespil mv.

  • Picnic tæpper + strandstole.

Picnicen leveres fra vores egen medbragte foodtruck og er tilpasset årstidens råvarer, men der vil være forskellige retter at vælge imellem, så der helt sikker er noget for enhver smag. Typisk noget tapas eller smørrebrød.

 

Vores erfaring siger os, at der er 90% chance for at vejret er med os, og at der er 10% chance for at den planlagte dato aflyses på grund af vejret. I den forbindelse arbejder vi på alternativer som indendørs eller i værste tilfælde at udskyde det til en anden dag.

Vi arrangerer denne oplevelse i perioden maj til september. Følg os på Facebook for at holde øje med kommende events. 

Vi glæder os til at se jer. 

Romantic Picnic

Foreløbigt program: 

12.30         Ankomst og velkomstdrinks.


13.00         Udlevering af picnic kurv og                        strandstole.

14.00         Mulighed for afhentning af                            diverse have- og brætspil.

16.00         Slut for i dag.

picnic-g0a9d8edbd_1920.jpg

INDLØSNING AF GAVEKORT

Du kan indløse dit gavekort på følgende måder. Ring til os på +45 27 20 90 20 eller send os en mail på info@ourstuff.dk