Strandsurfing ved Vestkysten 

Sjov og aktiv naturoplevelse med vind i håret og fart i sejlene 

Sus i maven og stort smil på læben – det er, hvad du kan glæde dig til, når du strandsurfer! For når du ræser henad stranden, mens du selvsikkert tæmmer vinden med dit sejl, findes der næsten ikke noget bedre. Og du behøver heldigvis ikke rejse langt for at få den ultimative strandsurfing-oplevelse. På Rømøs kilometerlange, vidtstrakte strande finder du nemlig et af Europas allerbedste steder at strandsurfe. Her er vestenbrisen eminent, og du er spektakulært omgivet af den UNESCO-fredede vadehavsnatur. 

Det er derfor ikke spor mærkeligt, at strandsurfing er det stort hit hos både store og små. Hvad end om du er på udkig efter action og adrenalin i kroppen, eller du ønsker en fredelig tur i det betagende kystlandskab, så kan du prøve strandsurfing med os. For vores dygtige instruktører garanterer med sikkerhed en sjov og tryg dag på stranden, uanset om du er 3 år eller 70 år.

Book din strandsurfing-oplevelse i dag og glæd dig til den perfekte strandtur – med fart, solskin og det bedste af, hvad Vesterhavslivet har at byde på. 

Find din strandsurfing-oplevelse her

1 times strandsurfing for 1 person

DK 375,- pr. pers.

Lyder en sjov dag med fart i sejlene på Rømø strand som lige noget for dig? Prøv oplevelsen her! 

Strandsurfere på række

1 times strandsurfing  for 1 voksen og 1 barn

DK 500,- for 2 pers.

Den perfekte oplevelse for både store og små. Med strandsurfing for 2 kan I køre 1 voksen og 1 barn sammen.

Vores dobbeltsædet strandsurfer
Ræs på standen

Strandsurfing for hele familien

DK 1.250,- pr. familie

Tag familien med under armen og glæd jer til strandsurfing for store og små – og masser af sjove strandaktiviteter.

Sjov og fri leg på stranden

Actiondag med vennerne

DK 1.500,- pr. event

Saml vennerne til en sjov, fartrig og actionspækket dag på stranden - med fuld fart på strandsurfing og aktiviteter.

Betaling sker ved ankomst og kan foretages med enten kreditkort, kontanter eller MobilePay

Afmelding skal ske senest 6 timer før din bookede tid

Strandsurfing ved Vestkysten 

Gruppe-arrangement

Kontakt os for pris

Firmaevent, polterabend, skoleudflugt, rund fødselsdag eller sommerfest? Få de bedste oplevelser og minder sammen – selvfølgelig med gode faciliteter til rådighed og mulighed for overnatning og forplejning.

Vores Camp på Rømø

Ophold inkl. strandsurfing

Kontakt os for pris

Vælg et skønt ophold i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. Så kan du glæde dig til strandsurfing, ligeså tit som du har lyst til, og masser af fantastiske oplevelser.

Camping på Rømø

OM OS

Mød holdet bag OurStuff

Når du strandsurfer med OurStuff, er du altid i selskab af dygtige instruktører, der sikrer dig en sjov og tryg dag på stranden. Vi har mange års erfaring med undervisning i strandsurfing og afvikling af events på stranden på Rømø, der er verdens bedste sandkasse og legeplads, hvis du spørger os. Blandt vores instruktører finder du flere landsholdssejlere – og vi støtter selvfølgelig op omkring atleternes mål om OL i Paris i 2024. Så kom og prøv den populære aktivitet sammen med os og glæd dig til adrenalin i blodet, vind i håret og sus i maven!