top of page
Den flotte natur ved vestkysten

Jylland Rundt i 8 dage

Pris fra kr. 3.399 pr. person

Rundrejse langs de jyske kyster

Opdag Danmarks smukkeste seværdigheder, sjoveste aktiviteter og største oplevelser på en tur langs Jyllands naturskønne kyststrækninger.

Din rejse tager dig med til Danmarks imponerede nationalparker, vidstrakte kyststrækninger, surferparadiset Cold Hawaii og middelalderstemningen i Danmarks ældste by. Aktiviteterne byder både på sjov strandsurfing og bunkerekspeditioner, der tager dig med tilbage til 2. verdenskrig. Skagen fortryller med sine talrige seværdigheder, og UNESCO-arven imponerer i Danmarks hæderkronede Honningkageby. Velkommen til det bedste af Jylland! 

PRISEN INKLUDERER

EKSTRA OPLEVELSER

 • Leje af rooftop

 • 7 overnatninger i alt

 • 3 overnatninger på min. 3-stjernet hotel inkl. halvpension (aftensmad og morgenmad)

 • 4 overnatninger i rooftop

 • Inspiration til oplevelser, seværdigheder og aktiviteter 

 • Mini-udekøkken (gasblus, service, gryde og køleboks)

 • 1 klapbord og 2 klapstole

 • Sengelinned, varme luksusdyner, puder og ekstra tæpper 

PRAKTISKE OPLYSNINGER

 • Du kan nyde turen året rundt - men vi anbefaler perioden fra maj til oktober, hvor vejret er lunest.

 • Nem at sætte op og tage ned (se video)

 • Påregn ca. 45 min. til opsætning og 45 min. til nedtagning

 • Udleveres fra kl. 09.00. Returneres senest kl. 19.00

Anbefalede ekstra oplevelser på turen – bookes og betales direkte hos den lokale udbyder. Forbehold for prisændringer.

 • Leje af mountainbike, fra ca.

 • Leje af våddragt, fra ca.

 • Wellness i Romulus, fra ca. 

 • Windsurfing, fra ca.

 • Tirpitz Museum, fra ca. 

 • Vadehavscentret, fra ca. 

 • Strandsurfing, fra ca. 

 • Wellness på Comwell Kellerspark, fra ca.

DKK    200,-

DKK    200,-

DKK    350,-

DKK    499,-
DKK    145,- 
DKK    120,-
DKK    375,-
DKK    450,-

TILLÆGSPRISER

 • Højsæsontillæg kan forekomme - oplyses ved booking

 • Pris pr. medbragt barn, op til 2 børn kan medbringes (børn under 2 år er gratis, hvis de sover i samme seng som deres forældre)


 

DKK   1.499,-
 

Kontakt vores rejseeksperter

henneing_edited_edited.jpg

Henning Winum Bruun
Forretningsudvikler

HB@ourstuff.dk
  27209020

Priser

FORSLAG TIL PROGRAM

Dag 1: Vandring i Mols Bjerge 
Fra Aarhus til Djursland – 50 km

Turen starter i Aarhus med montering af rooftoppen på din bil. Derefter går turen mod Nationalpark Mols Bjerge, hvor der er tid til en smuk aftenvandring i de naturskønne højdedrag. Følg en af de mange afmærkede vandrestier med ruter i varierende længde. Afslut dagen med solnedgangen over Mols Bjerge og kryb til køjs i rooftoppen – under en måske funklende stjernehimmel. 
Overnatning i rooftop.

Dag 2: Naturoplevelser i Rebild National Park 
Fra Djursland til Rebild – 110 km

Se solen stå op over bakketoppene og havet og sæt kursen mod storslåede naturoplevelser i Rebild National Park, også kendt som Rebild Bakker. Her lokker det kuperede landskab til en udfordrende mountainbike-tur, sightseeing på cykel, en flot vandretur eller en idyllisk picnic. Afslut med en badetur i den fredfyldte skovsø Store Økssø. Der er mulighed for at leje både mountainbikes og våddragter på hotellet (mod betaling, fra ca. 200 kr.), hvor der er tjek-ind i løbet af eftermiddagen.
Overnatning på hotel inkl. halvpension.

Dag 3: Toppen af Danmark  
Fra Rebild til Skagen – 140 km

Efter morgenmad på hotellet går turen mod nord med stop i næsten tropiske omgivelser – nemlig på palmestranden i Frederikshavn. Herefter venter Danmarks smukke top, Skagen! Kendt for sit dragende lys, de verdensberømte Skagens malere, charmerende centrum, sublime spisesteder, smukke kyster og store oplevelser. Besøg fx Den Tilsandede Kirke eller Grenen, hvor havene bruser sammen. Nyd en frokost med friskfanget fisk eller skaldyr ved de charmerende fiskehuse på havnen eller læg vejen forbi det ikoniske Brøndums Hotel til snaps og smørrebrød. Udvælg dit yndlingssted omkranset af Skagens smukke natur og gå til ro i rooftoppen. 
Overnatning i rooftop.

 

Dag 4: Danmarks Sahara, Rubjerg Knude Fyr og strandcruise
Fra Skagen til Hanstholm – 200 km

Start dagen i Danmarks Sahara – den enorme, vandrende klit Råbjerg Mile! Her breder de imponerende bløde sanddyner sig mageløst. Videre går turen til endnu et særsyn. Rubjerg Knude Fyr knejser sælsomt og ensomt i sandet, som var det taget ud af et surrealistisk Dalí-værk. I 2019 blev fyret kendt verden over, da det blev flyttet efter at være blevet opslugt af klitterne – og godt på vej mod sit endeligt i havets glubske bølger. Er du mere til selvforkælelse, kan du besøge den berømte spa- og wellnessafdeling Romulus i Skallerup Klit (entré mod betaling, ca. 350-500 kr.). Her er det som at rejse tilbage til det historiske Rom. 


Turen går nu videre mod syd med et lille stop i Løkken badeby. Gør køreturen til en oplevelse – nemlig med en særegen og smuk køretur direkte på stranden fra Løkken til Rødhus. Det er en strækning på ca. 20 km. Du skal krydse små ferskvandsløb med bilen undervejs. Det er sandsynligvis den smukkeste vej i hele Danmark, og der er jo selvfølgelig rig mulighed for at gøre holdt til en dukkert i det dejlige Vesterhav. På køreturen kommer du også forbi den hyggelige ferieby Blokhus, og her er det muligt at korte ruten af, hvis du vil vinke farvel til strandkanten. Sidst på dagen når du fiskerbyen Hanstholm, hvor der venter et afslappende ophold på hotel.
Overnatning på hotel inkl. halvpension. 

 

Dag 5: Det Vilde Vesterhav 
Fra Hanstholm til Hvide Sande – 160 km

Efter morgenmad på hotellet går turen mod nord med stop i næsten tropiske omgivelser – nemlig på palmestranden i Frederikshavn. Herefter venter Danmarks smukke top, Skagen! Kendt for sit dragende lys, de verdensberømte Skagens malere, charmerende centrum, sublime spisesteder, smukke kyster og store oplevelser. Besøg fx Den Tilsandede Kirke eller Grenen, hvor havene bruser sammen. Nyd en frokost med friskfanget fisk eller skaldyr ved de charmerende fiskehuse på havnen eller læg vejen forbi det ikoniske Brøndums Hotel til snaps og smørrebrød. Udvælg dit yndlingssted omkranset af Skagens smukke natur og gå til ro i rooftoppen. 

Overnatning i rooftop.

Dag 6: Middelalderstemning i Danmarks ældste by
Fra Hvide Sande til Ribe – 100 km

Er du morgenfrisk, kan du nyde morgenmaden til solopgangen over fjorden – og med udsigt til dagens mange spændende oplevelser. Første stop på køreturen er ved Danmarks vestligste punkt, Blåvand. Du kan også tage forbi det prisbelønnede Tirpitz Museum tegnet af stjernearkitekten Bjarke Ingels. Museet ligger som en gigantisk, underjordisk bunker næsten skjult af klitterne. Vil du inden for på museet, kan du glæde dig til at blive revet med, når Vestkystens dragende historier bliver levendegjort for øjnene af dig i de spændende udstillinger (entré til museet 145 kr.). Herefter går turen videre til Esbjerg med et kort stop ved de berømte skulpturer ”Mennesket ved havet” af kunstneren Svend Wiig Hansen, der også kendes under navnet de 4 hvide mænd, og som med deres 9 meters højde skuer imponerende mod havet. Slut dagen af i Ribe og tag på en historisk byvandring gennem de smukke, middelalderlige gader i Danmarks ældste by. 
Overnatning på hotel inkl. halvpension.

 

Dag 7: Vadehav og strandsurfing på enorme strande 
Fra Ribe til Haderslev – 110 km

Efter dejlig morgenmad på hotellet, er det tid til at udforske den særegne natur i Nationalpark Vadehavet, der fornemt pryder UNESCOs verdensarvsliste. Vil du lære mere om naturen, kan du besøge Vadehavscentret (mod betaling, entre ca. 120 kr.). Herefter går turen videre til Rømø, der ligger midt i nationalparken. På Rømø strækker strandene sig kilometer efter kilometer – og de enorme vidder gør strandene til et af Europas bedste steder at strandsurfe. Vil du prøve kræfter med den populære og sjove aktivitet, der giver vind i sejlene og sus i maven, er det derfor hér, du skal gøre det (mod betaling, ca. 375 kr.). Foretrækker du at udforske den smukke natur i et mere adstadigt tempo, kan du i stedet tage på en naturskøn vandretur fra Sønderstrand til Lakolk Strand. Den 8-10 kilometer lange rute tager dig med igennem fantastiske og øde klitlandskaber, over klukkende vandløb, forbi muslingebanker. Og hele vejen er du fortryllende ledsaget af den sagte natur og de formidable udsigter.


På Rømø er det fleste steder muligt at køre helt ned til vandet i din bil, så campér i solen og nyd en dejlig dukkert. Kør mod østkysten og slut dagen i den hyggelige, gamle købstad Haderslev, hvor brostensbelagte gader, den prominente domkirke og de idylliske damme byder dig velkommen. 
Overnatning i rooftop.

Dag 8: UNESCO-arv i Honningkagebyen og verdenskunst i Vejle
Fra Haderslev til Aarhus – 130 km

Feriens sidste dag starter med en tidlig tur til Danmarks Honningkageby, Christiansfeld, hvor der er bagt honningkager i mere end 200 år. Ud over at være berømt for sine himmelske honningkager, er byen også kendt for sin historiske bykerne, der med sin stringente byplanlægning og unikke arkitektur har fundet vej til UNESCOs verdensarvsliste. Fortsæt videre til turens sidste oplevelser i Vejle. Her kan du opleve rådyrene på nært hold med en gåtur i Dyrehaven, du kan få sand mellem tæerne på en slentretur langs Tirsbæk Strand, eller du kan nyde det humørfyldte og farvespækkede syn i paraplygaden i centrum af Vejle. Du kan også opleve byens ikoniske vartegn – de legesyge bølgehuse ved fjorden eller det skulpturelle Fjordenhus tegnet af den verdensberømte kunstner Olafur Eliasson. Drømmer du i stedet om et selvforkælende og afslappende punktum for en oplevelsesrig ferie, så kan du besøge Vejle Fjord eller Comwell Kellerspark. Her kan du nyde spa og wellness i særklasse (mod betaling, entré fra ca. 450 til 620 kr.).


En uge spækket med fantastiske aktiviteter, gratis oplevelser og store seværdigheder i vores lille, danske rige er slut. Turen går atter mod smilets by, Aarhus, hvor rooftop og udstyr afleveres.

Rigtig god tur!

Program

OPLEVELSER PÅ TUREN

Skønne Skagen

Skagen er med sit særlige lys, smukke gule huse og top-seværdigheder en perle i særklasse. På toppen af Danmark kan du besøge Grenen, nyde det maritime liv og de charmerende fiskerestauranter på havnen, beundre Skagensmalernes mesterværker eller besøge huset, der tilhørte digteren og maleren Drachmann.

Strandsurfing på Rømø  

Tæm vinden med dit sejl og ræs af sted hen over stranden! Prøv strandsurfing på Rømø, hvor du kan køre på en af Europas bedste strande til den sjove og populære aktivitet. Vores dygtige instruktører guider til den ultimative aktive naturoplevelse på Rømøs vidstrakte strande – perfekt for både børn og voksne.

Læs mere >

Standsurfere klar til at køre
Oplevelser
Råbjerg Mile

Råbjerg Mile 

Få sand mellem tæerne i Danmarks Sahara, Råbjerg Mile! Et særegent skue med bølgende, bløde sanddyner, der breder sig hen over landskabet. Milen rykker sig hvert år med 15 meter mod nordøst og har bl.a. slugt Sct. Laurentius kirke, der nu er bedre kendt som Den Tilsandede Kirke.  

Læs mere >

nationalpark thy

Nationalpark Thy

Husk at pakke vandreskoene! For i Nationalpark Thy venter Danmarks største vildmark med en myriade af vandrestier, der tager dig med gennem det øde og uberørte landskab. Fra bølgende heder og fortidens kridtøer til frodige skove og vindblæste klitter – med fortryllende udsigtspunkter undervejs. 

Læs mere >

Surferparadiset i Klitmøller   

Bølgesprøjt og Vesterhavsidyl. Danmarks surferparadis Cold Hawaii, Klitmøller, byder dig velkommen til et af Nordeuropas bedste steder at surfe. I den charmerende by kan du ose i de hyggelige butikker, nyde friskrøget fisk og selvfølgelig prøve kræfter med bølgerne på et surfboard.

Læs mere >

Klitmøller surfing

Tirpitz Museum

Lad Vestkystens spændende historier blive vakt til live for øjnene af dig på det prisbelønnede Tirpitz Museum! Museet ligger som en kæmpemæssig underjordisk bunker gemt under klitterne. En attraktion i absolut verdensklasse – tegnet af den danske stjernearkitekt Bjarke Ingels.

Læs mere >

Tirpitz museum
Bunkerjagt ved Søndervig

Bunkerjagt ved Søndervig 

På den barske vestkyst ligger bunkerne fra 2. verdenskrig drysset langs klitterne. Mastodontiske og øde vidnesbyrd om historiens gys og gru. Tag på en spændende tidsrejse i området nord for Søndervig. Her kan du nemlig gå på opdagelse i det gamle Kryle-kompleks med over 50 bunkere fra 1943-1944.

Læs mere >

Vadehavscentret

Vadehavscentret

Besøg Vadehavscentret og bliv klogere på det unikke vadehavsområde! Her fortælles historierne om den særegne kultur og natur, du møder ved Vadehavet. Du kan enten se de spændende udstillinger eller tage med på guidede ture i den UNESCO-fredede natur. 

Læs mere >

Nationalpark Vadehavet

Udforsk UNESCO-arven med et besøg i Nationalpark Vadehavet. Her finder du Danmarks største nationalpark, der ud over størrelsen gør sig bemærket med sin enestående natur, der ændrer sig med tidevandet hver dag. Ved Vadehavet kan du møde både østers og sæler, og trækfuglene passerer i millionvis mod varmere himmelstrøg.

Læs mere >

Sæl ved vesterhavet

Honningkagbyen Christiansfeld

UNESCO-arv og traditionsrige honningkager – glæd dig til et historisk og smagfuldt besøg i Christiansfeld. Byen er med sine ikoniske gulstenshuse, brostensbelagte gader og snorlige byplan optaget på UNESCOS fornemme verdensarvsliste. Og byens bagerier har bagt himmelske honningkager i mere end 200 år, hvorfor byen også er kendt som Honningkagebyen.

Læs mere >

Honningkager i Christiansfeld

FIND NEMT DINE OPLEVELSER PÅ KORTET

Kort

BOOK NU

Tak for tilmeldingen!

Book Nu
bottom of page