top of page

Familie, firma og skoleevent

Få de bedste oplevelser sammen

EKSEMPEL PÅ EVENT PÅ RØMØ FOR FIRMAER OG SKOLER

Perfekt til skoleudflugt, teambuilding, firmatur, fødselsdag eller måske polterabend? Vi hjælper med at arrangere et sjovt og indholdsrigt event, hvis I er mange.

Med vores event er I sikret masser af sjov strandsurfing i kombination med andre sjove oplevelser ved Vesterhavet. Vi skræddersyr det hele lige efter jeres ønsker og behov –

i samarbejde med jer. Det kræver blot, at I er mindst 10 personer. Der er mulighed for at booke både overnatning, forplejning, mødelokaler og aktiviteter. Og vi rådgiver naturligvis gerne, så I får den ultimative oplevelse. Så er alt, hvad I skal gøre, nemlig bare at se frem til et sjovt event sammen! 

PRISEN INKLUDERER

 • Strandsurfing-event med mulighed for heats 

 • Lån af hjelm og handsker

 • Privat instruktør, oplæring og sikkerhedsinstruktion

 • 8 km2 lukket strandområde kun til strandsurfing

 • Lån af strandudstyr som fx stangtennis, spikeball, petanque, grill m.m.

 • Opstilling af camp med stole og borde

HUSKELISTE

 • Eventuelt handsker og hjelm, medmindre I ønsker at låne af OurStuff

 • Solcreme

 • Solbriller

 • Godt fodtøj og udetøj, der kan holde jer varme, da vinden kan føles lidt kold, når I strandsurfer 

REGLER & SIKKERHED

 • Vi spritter alt udstyr af efter brug

 • I skal være minimum 12 år for at køre

 • Alle starter med instruktion på vores lille bane

 • Det tager normalt kun 15-20 minutter at lære

 • I skal være iført hjelme

 • I skal holde afstand og følge instruktørens retningslinjer

YDERLIGERE INFORMATION

 • I skal være mindst 6 personer for at booke et gruppe-event

 • Oplevelsen er vejrafhængig. Hvis vejret ikke er egnet til strandsurfing, tilbyder vi en alternativ oplevelse i samarbejde med jer. 

 • 4-10 sekundmeter er optimalt for kørsel

 • Tidevand under 1,5 meter er optimalt

 • Adresse: Sønderstrandvej, 6792 Rømø (kig efter vores blå strandflag for enden af vejen lige nede på stranden)

Kontakt os

henneing_edited_edited.jpg

Henning Winum Bruun
Indehaver, instruktør og produktansvarlig

HB@ourstuff.dk
Tlf.  27209020

PROGRAMFORSLAG TIL SKOLEKLASSER, EFTERSKOLER OG HØJSKOLER  

Rømø byder på masser af gode oplevelser og aktiviteter til jeres event. Vi skræddersyer det helt rigtige program i samarbejde med jer uanset om I er 15 i en klasse eller en hel skole med 200 elever.

 

Forslag til et spændende dagsprogram, hvor vi havde over 120 elever samtidigt. De endte med en samlet pris på DKK 36.000,- + moms for et dagsarrangement. 

Dag 1:

kl. 09.00 Ankomst og fælles velkomst

kl. 09.30 Aktiviteterne starter

Kl. 12.00 Frokost

kl. 13.00 Aktiviteterne fortsætter

Kl. 16.00 Finaleræs

kl. 17.00 Hjemrejse

Øvrige forslag til aktiviteter:

Golf, gokart, fodboldgolf, segway, traktor-sightseeing, cykelrundfart, østers-tur, hesteridning, øhop m.m. mange andre ting kan kombineres med ophold på Rømø. 

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på jeres event tlf . 27209020 / hb@ourstuf.dk

Eleverne deles ind på 6 hold med 20 elever på hvert hold. Vi stiller med det antal instruktører som er nødvendigt, men for at kunne give en god pris, har vi tidligere benyttet os af at lærerne også hjælper lidt til på nogle af posterne. 

Når I ankommer til stranden, så tager vi ansvaret og styrer dagen sikkert og oplevelsesrigt igennem. Vi kan også være behjælpelig med frokost, eller I kan selv medbringe madpakker.

Udklip.JPG

PROGRAMFORSLAG FIRMA

Dag 1:

kl. 09.00-10.00: Ankomst og morgenkaffe

kl. 10.00-18.00: Strategi inkl. frokost

Kl. 18.00: Indkvartering

kl. 19.00: 2-rettes middag

Kl. 20.30: Bowling, wellness eller hygge

Dag 2:

kl. 07.00: En tur i Vesterhavet og sauna

KL 08.00: Morgenmad

kl. 09.00-12.00: Strandsurfing

kl. 13.00: Frokost

kl. 14.00-18.00: Strategi

kl.19.00: 3-retters middag

Dag 3:

Kl. 08-00: Morgenvandring 

Kl. 09.00: Morgenmad

kl. 10.00-12.00: Strategi

Kl. 12.00: Frokost

kl. 13.00: Hjemrejse

Øvrige forslag til aktiviteter:

Golf, gokart, fodboldgolf, segway, traktor-sightseeing, cykelrundfart, østers-tur, hesteridning, øhop m.m. mange andre ting kan kombineres med ophold på Rømø. 

Kontakt os for et gratis og uforpligtende tilbud på jeres event. 

Rømø byder på masser af gode oplevelser og aktiviteter til jeres event.  Vi skræddersyer det helt rigtige program i samarbejde med jer!


Programforslag til et strategiseminar:

Rigtig god tur!

Skoleevent

KOMBINÉR MED ANDRE OPLEVELSER I NÆRHEDEN

Luksus wellness

Lad blot den salige fordybelse sænke sig, når I flyder rundt i de store bade og lader op med ny, skøn energi. Hos Enjoy Resorts Rømø venter 2.600 overdådige kvadratmeter med wellness, luksus, kurbade og lækre behandlinger.

Vandretur

Snør skoene til en naturskøn vandretur på 4 kilometer. Ruten tager jer gennem fyrplantager og forbi udsigtspunktet Spidsbjerg, hvorfra udsigten over et af øens smukkeste klitlandskaber og Hviddal Sø mod nordøst breder sig.  

vandreture
lokalk strand

Badestrand

Nyd en dag i solen på Lakolk strand og mærk Vesterhavet bruse over fødderne. På stranden kan I medbringe bil og campere i de lyse timer af dagen. Årligt besøger ca. 2 millioner gæster stranden. Hop i badetøjet til en svømmetur ved Danmarks måske bedste strand.

Rømø turisttraktor

Rømø Tours

Hop ombord til sightseeing i traktor! Rømø Tours tager jer med til ni forskellige seværdigheder på Rømø. Så sæt jer blot godt til rette i den specialbyggede traktorvogn og nyd en anderledes oplevelse til øens dejlige perler.

Rømø Cykler

Kom helt tæt på Rømøs UNESCO-fredede vadehavsnatur. Hop på cyklerne og følg Rømøs hyggelige cykelstier gennem klitlandskaber, der byder på de skønneste udsigter over denne flotte ø. Hos Rømø Cykler finder I cykler til alle.

Cykler på Rømø

Gokart i Skærbæk

Er I mange af sted, så er en tur på gokartbanen den perfekte dyst. Tryk speederen godt i bund og glæd jer til et hæsblæsende ræs mod førstepladsen. Hos Skærbæk Gokart Center er der garanteret sjov for alle over 8 år. Velkommen til en dag med fart over feltet.

Gokart Skærbæk
tønnisgaard

Tønnisgård

Hos Tønnisgård er der altid kaffe på kanden, økologiske is i fryseren og varme smil. Tag med, når Tønnisgårds dygtige naturvejledere og guider inviterer med på opdagelse i Rømøs spændende natur og kultur. Der er over 500 ture og aktiviteter om året - altid med nærværende og lærerig formidling.

Skærbæk svømmehal

Svømmehal

Er en tur i Vesterhavet ikke nok til at stille jeres vandglæde, så tag en tur i Skærbæk Svømmehal. Her er der mulighed for svømmeture i det store bassin, leg i børnebassinet og dejlig afslapning i sauna eller helsekabine. I svømmehallens cafe kan I købe mad og drikke.

Segway Vesthop

Kør om kap med vennerne, familien eller kollegerne - eller prøv jer frem i et stille og roligt tempo. Glæd jer til masser af sjov på to hjul. I kan køre på Segways enten på bane eller på en ledsaget tur, hvor Segway Vesthop via radioanlæg i hjelmene giver informationer i løbet af turen. Man skal være min.16 år.

Segway Rømø

Fodboldgolf

Kast jer ud i fodboldgolf, hvor alle kan deltage uanset alder og fysik. På Ballum Fodboldgolfs 18-hullers bane venter masser af sjove forhindringer og udfordringer. Så find konkurrencegenet frem eller øv jeres bedste tricks. Lad blot startfløjtet lyde.  

ballum fodbolfgolf
Ridetur på Rømø

Ridning på stranden

Der er noget helt særligt over at ride i vandkanten - kun omgivet af den smukke natur. Og lige netop det kan I prøve på Rømø som et af de få steder i Danmark. I bestemmer selv tempoet - og oplevelsen er sjov for både både voksne og børn, der vil have en oplevelse med naturen helt tæt på.

 

Øhop Sylt

Øhop til Sylt

Let anker og tag på udflugt til Sylt! Færgen sejler fra Havneby på Rømø til List på Sylt. Det tager kun 40 minutter – og cykler er velkomne om bord, så I kan glæde jer til en begivenhedsrig dag i sadlen med spændende oplevelser, kulinariske opdagelser, hyggelig shopping, unik natur og interessant historie.

Golf i smuk natur

Spil golf med udsigt glitrende hav og vidstrakte klitlandskaber. Rømø Golf Links byder på en eminent beliggenhed, og den 18-hullers bane udfordrer med både kuperede greens, søer og vandløb. Banen er designet af Michael Traasdahl Møller efter de traditionelle skotske linksbaner. Der er desuden Pay and play.

Golf Rømø

Overnatning

Teambuilding, sommerfest eller måske en tur med hele familien? Find det ophold, der passer jer bedst - uanset hvilken tur I drømmer om. Mulighederne er mange, når I besøger Rømø/Tønder-området: fra fine hoteller i Tønder til naturskønne omgivelser på Rømø. 

Overnatning nær Rømø

FIND NEMT JERES OPLEVELSER PÅ KORTET

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ring på +45 27 20 90 20 eller skriv til os via kontaktformularen her.

Tak for din besked!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud
bottom of page