top of page
Clampingtelt om aftenen

OurGlamping

Planlæg selv

Vend kompasset mod dit yndlingssted i Danmark! Du får alt udstyr med og kan planlægge din tur helt, som du har lyst til. 

Fra DDK 559,- pr. person

Tag på 2-dags tur til det natursmukke Søhøjland med frodige skove, bugtende søer og sublime outdoor-aktiviteter. 

Fra DDK 999,- for 2 personer

GLAMPING I DET FRI

En uforglemmelig naturoplevelse i luksus-telt for outdoor-feinschmeckeren 

Drømmer du om at være helt tæt på naturen? Sove under stjernehimlen? Og lave mad i det fri? Men savner du den bekvemme luksus ved et hotelværelse? Så er OurGlamping lige noget for dig!


Her overnatter du i et smukt og luksuriøst telt, der er indrettet med alt, hvad du skal bruge til et mageligt ophold med naturen helt tæt på. Hvad end du drømmer om en fredfyldt oase i skovens dybe ro, udsigt til et solbeskinnet sommerhav eller en placering tæt på sjove, aktive oplevelser i naturen – ja, så får du det med OurGlamping. Du får nemlig udleveret telt og alt nødvendigt udstyr, så du helt selv kan bestemme, hvor du vil slå lejr. Vi guider selvfølgelig gerne til de bedste overnatningssteder ud fra dine ønsker. 


En perfekt miniferie i en tid, hvor udlandsrejser lader vente på sig, og afstand er blevet en dyd. Nyd en eventyrlig miniferie langt væk fra støjende forbifarende – og få en udsøgt og luksuriøs outdoor-oplevelse, du sent vil glemme.

Find dit glamping-eventyr i 2021!

Book now Ourglamping
bottom of page