top of page
Strandsurfere i action

1 times familie-strandsurfing

DKK 1.250,- (2 voksne og 2 børn - 1 barn under 50 kilo)

STRANDSURFING FOR HELE FAMILIEN

Tag ungerne med på stranden og nyd den perfekte dag for hele familien med strandsurfing, fart og sjove aktiviteter ved Vesterhavet.

Pak strandtasken til den sjoveste oplevelse for både store og små. Med strandsurfing kan I glæde jer til vind håret, fart i sejlene og masser af sus i maven! Det hele foregår i børnevenlige rammer på en af Europas bedste strande til strandsurfing. Og I er selvfølgelig i selskab af dygtige instruktører, der sikrer en tryg og sjov dag – smukt omgivet af den UNESCO-fredede vadehavsnatur.

PRISEN INKLUDERER

 • 1 times strandsurfing

 • Lån af 1 dobbeltsædet strandsurfer til 1 voksen og 1 barn (maks. 50 kg)

 • Lån af 2 enkeltsædede strandsurfere 

 • Lån af hjelm og handsker

 • Privat instruktør, oplæring og sikkerhedsinstruktion

 • 8 km2 lukket strandområde kun til strandsurfing

 • Lån af strandudstyr som fx stangtennis, spikeball, petanque, grill m.m.

HUSKELISTE

 • Eventuelt handsker og hjelm, medmindre du ønsker at låne af OurStuff

 • Solcreme

 • Solbriller

 • Godt fodtøj og udetøj, der kan holde dig varm, da vinden kan føles lidt kold, når du kører

REGLER & SIKKERHED

 • Vi spritter alt udstyr af efter brug

 • Du skal være minimum 18 år for at køre med et barn på maks. 50 kilo bagpå

 • Du skal være minimum 12 år for at køre alene

 • Alle starter med instruktion på vores lille bane

 • Det tager normalt kun 15-20 minutter at lære

 • Du skal være iført hjelm

 • Du skal holde afstand og følge instruktørens retningslinjer

YDERLIGERE INFORMATION

 • Oplevelsen er meget vejrafhængig. Hvis vejret ikke er egnet til strandsurfing, forbeholder vi os derfor retten til at aflyse. Sker det, kan du naturligvis gratis ombytte til en anden dag. 

 • 4-10 sekundmeter er optimalt for kørsel

 • Tidevand under 1,5 meter er optimalt

 • Adresse: Sønderstrandvej, 6792 Rømø (kig efter vores blå strandflag for enden af vejen lige nede på stranden)

Kontakt os

henneing_edited_edited.jpg

Henning Winum Bruun
Indehaver, instruktør og produktansvarlig

HB@ourstuff.dk
Tlf.  27209020

Mere om oplevelsen

Strandsurfing på Rømø hitter stort hos både børn og voksne. Og det er ikke uden grund. Den aktive naturoplevelse er nemlig nem at gå til, giver frisk luft og smil af de helt store. Og så finder man netop på Rømøs kilometerlange sandstrande et af de bedste steder at strandsurfe i hele Europa. Kort sagt, den perfekte sandkasse til leg for store og små. 

Vores instruktører guider jer trygt og sikkert igennem det hele. Så det er bare at sætte sig godt til rette i strandsurferen og nyde suset i maven, når vinden griber sejlet og fører jer henad stranden, mens I med stor fornøjelse tæmmer vinden med sejlet. 

Det er nemt og sjovt – og alle kan være med. For tempoet styrer I helt selv. Med strandsurfing for hele familien låner I to enkeltsædede strandsurfere og en dobbeltsædet strandsurfer med plads til en voksen og et barn på maks. 45 kg. Det betyder, at selv lillebror eller lillesøster let kan være med. 

Efter jeres strandsurfing kan I runde den perfekte familiedag på stranden af med lån af gratis strandudstyr. I kan fx hygge jer med stangtennis, spikeball, petanque, grill og strandsæt til at bygge sandslotte. Og glem endelig ikke badetøjet, for den børnevenlige Sønderstrand indbyder selvfølgelig til masser af svømmeture i bølgerne.

Rigtig god tur!

KOMBINÉR MED ANDRE OPLEVELSER I NÆRHEDEN

Luksus wellness

Det er let at forsvinde hen i salig fordybelse, når man flyder rundt i de luksuriøse bade og lader op med masser ny energi. Hos Enjoy Resorts Rømø venter selvforkælelse til den helt store guldmedalje med intet mindre end 2.600 overdådige kvadratmeter vidunderlig wellness og lækre behandlinger og kurbade.

Vandretur

Oplev Rømøs smukke natur med en 4 kilometer lang vandretur, der tager jer gennem vidstrakte fyrplantager og forbi udsigtspunktet Spidsbjerg, hvor I har en forrygende udsigt over et af øens naturskønne klitlandskaber og Hviddal Sø mod nordøst.  

vandreturer
lokalk strand

Badestrand

Hop i badetøjet og nyd en solrig dag på Danmarks måske bedste strand. Besøg Lakolk strand og mærk Vesterhavet skylle over fødderne. Tager I bilen, kan I køre helt ned på stranden og campere i de lyse timer. Så bliver det ikke nemmere. Ca. 2 millioner gæster besøger årligt stranden.

Tømø Turisttraktor

Rømø Tours

Hvorfor ikke opleve Rømø på en helt ny og anderledes måde? Nemlig med traktorbus! Stig ombord i Rømø Tours' specialbyggede traktorvogn, læn jer tilbage og nyd turen til Rømøs bedste perler. På turen kommer I forbi ni forskellige og interessante seværdigheder. 

Rømø Cykler

Vil I opleve det smukkeste af Rømø og se steder, der ikke kan ses fra bilvinduet? Få fart i benene og vind i håret med en cykeltur ad de hyggelige cykelstier, der tager jer gennem flotte klitlandskaber og til dragende udsigtspunkter med frit skue over denne flotte ø. Hos Rømø Cykler finder I cykler til hele familien.

Cykeludlejning Rømø

Gokart i Skærbæk

Sæt turbo på familiens små og store legebørn med en tur i Skærbæk Gokart Center. Her er der garanteret sjov og fart for alle fra 8 år og opefter. Dyst mod familien og træd speederen i bund til herligt og actionspækket ræs på gokartbanen. En uforglemmelig oplevelse med fart over feltet!

Skærbok Gokart
tønnisgaard Rømø

Tønnisgård

Kaffe på kanden, økologiske is i fryseren og tid til et smil - velkommen i idylliske rammer! Hos Tønnisgård har I rig mulighed for at lære meget mere om Rømøs fascinerende natur og kultur. For hvert år arrangerer Tønnisgårds naturvejledere og guider over 500 spændende ture og aktiviteter med personlig og nærværende formidling.

 

Skærbæk svømmehal

Svømmehal

Slip familiens små og store vandhunde løs i Skærbæk Svømmehal ved Rømø. Her er der aktiviteter for alle – hvad det er en rask svømmetur i det store bassin, leg i børnebassinet eller rendyrket afslapning i sauna eller helsekabine, der står højst på ønskelisten. I caféen kan I tanke op med mad og drikke.

Segway Vesthop

Kør om kap med familien på to hjul - eller tag blot en fredelig tur i roligt tempo. Der er masser af timers sjov i segways. Hos Segway Vesthop kan I enten køre på bane eller tage med på en af de oplevelsesrige ture, hvor guiden informerer undervejs via radioanlæg i hjelmene. Man skal være mindst 16 år.

Segway_12.jpg

Fodboldgolf

Lad startfløjtet lyde til den skægge kombination af fodbold og golf. For hos Ballum Fodboldgolf kan I dyste mod hinanden i den sjove aktivitet. Den 18-hullers bane med forhindringer giver flere timers underholdning. Og alle kan være med, uanset alder og fysik. 

Ballum fodbold golf
46482430_931020247093614_297756569805573

Ridning på stranden

Få en uforglemmelig naturoplevelse med en ridetur på stranden - omgivet af himmel, hav og klitter. Rømø strand er nemlig et af de få steder i Danmark, hvor dette er muligt. I bestemmer selv tempoet, og en tur på hesteryg er sjovt for både børn og voksne.

Øhop Sylt

Øhop til Sylt

Tag på udflugt til Sylt! Her bliver I budt velkommen af spændende oplevelser og aktiviteter, shopping, unik natur, fascinerende historie og kulinariske fortræffeligheder. Færgen sejler fra Havneby på Rømø til List på Sylt. Det tager kun 40 minutter – og cyklen må gerne medbringes, så I kan se frem til en oplevelsesrig dag i sadlen.

Golf i smuk natur

Golf med udsigt til hav og klitter - det er, hvad der venter på Rømø Golf Links. Med sin betagende beliggenhed direkte ud til havet fås det ikke meget bedre. Golfbanen er designet af Michael Traasdahl Møller efter de traditionelle skotske linksbaner. Den 18-hullers golfbane udfordrer bl.a. med søer, vandløb og kuperede greens. Der findes også pay and play.

Golf på Rømø

Overnatning

I Rømø/Tønder-området finder I masser af alsidige overnatningsmuligheder. Forkæl jer selv med et weekendophold på et af Tønders fine hoteller, eller nyd en uges feries med plads til store armbevægelser på Rømø. Mulighederne er mange. Så find den overnatning, der matcher jeres ferieplaner bedst.

Overnatning nær Rømø

FIND NEMT JERES OPLEVELSER PÅ KORTET

Vælg både single og dobbelt strandsurfer når du booker

eller kontakt os

Ring på +45 27 20 90 20 eller skriv til os via kontaktformularen her.

Tak for din besked!

© 2022 by OURSTUFF. All rights reserved. CVR: 25853806

Book nu ourglamping
bottom of page