top of page

Dobbelt strandsurfer

Dobbelt strandsurfer
Dobbelt strandsurfer

Tid og sted

08. jul. 2023, 10.00 – 11.00

Rømø, Sønderstrand, 6792 Rømø, Danmark

Om eventet

Strandsurfing på vestkysten er en sjov oplevelse for alle, og på den 4 km2 store strand på Rømø har I masser af plads til at boltre jer på. Rømø er en af Europas bedste strande til strandsurfing, hvor I kan køre ræs og konkurrere mod vennerne, eller blot nyde den smukke udsigt og køre langs vandet.

Vores dobbelt strandsurfer gør at de mindste også kan komme med ud på tur. Vores dobbelt strandsurfer er for 1 voksen og 1 barn under 45 kg.

Vores dygtige instruktører sørger for en grundig instruktion i strandsurfere og garanterer, at alle får det lært. Strandsurfing er for alle, uanset om man er 12 eller 70 år, så vores instruktører sørger for, at alle får det lært. Du bestemmer selv, om du vil køre med 20 km/t eller 50 km/t.

De første 15 minutter går med instruktion og oplæring. Derefter får du mulighed for at køre på en mindre bane, indtil du føler dig sikker og har lært at styre sejlet på strandsurferen. Derefter er der frit leg på hele stranden. Efter en skøn strandsurfertur kan I tage en dukkert i vandet, hvis vejret tillader det.

Inkluderet i prisen:

  • En fed strandsurfing oplevelse i 1 time
  • Oplæring af erfarne instruktører
  • Lån af strandsurfer til 1 voksen + 1 barn <45 kg. 
  • Lån af hjelm og handsker

Billetter

  • Dobbelt strandsurfer

    500,00 kr.
    Salg slut

Total

0,00 kr.

Del dette event

bottom of page