top of page
Strandsurfere i action

Action med vennerne

DKK 1.500,- (4-8 personer)

STRANDSURFING MED VENNERNE

Saml vennerne til en sjov og adrenalinfyldt dag ved Vesterhavet – med masser af fart i sejlene og ræs hen over stranden.

På Rømø venter en af Europas bedste strande til strandsurfing! Det er selvfølgelig lig med den perfekte undskyldning for at samle vennerne til en dyst i alt fra strandsurfing til spikeball og strandtennis. Så find konkurrencegenet frem og glæd jer til en dag med fart over feltet for helt op til otte venner! 

PRISEN INKLUDERER

 • 1 times strandsurfing

 • Lån af 4 strandsurfere til 4-8 personer (deles)

 • Lån af hjelm og handsker

 • Privat instruktør, oplæring og sikkerhedsinstruktion

 • 8 km2 lukket strandområde kun til strandsurfing

 • Lån af strandudstyr som fx stangtennis, spikeball, petanque, grill m.m.

HUSKELISTE

 • Eventuelt handsker og hjelm, medmindre du ønsker at låne af OurStuff

 • Solcreme

 • Solbriller

 • Godt fodtøj og udetøj, der kan holde dig varm, da vinden kan føles lidt kold, når du kører

REGLER & SIKKERHED

 • Vi spritter alt udstyr af efter brug

 • Alle starter med instruktion på vores lille bane

 • Ved deling af strandsurfere, skal alle deltage i start-instruktion

 • Det tager normalt kun 15-20 minutter at lære

 • Du skal være iført hjelm

 • Du skal holde afstand og følge instruktørens retningslinjer

YDERLIGERE INFORMATION

 • Oplevelsen er meget vejrafhængig. Hvis vejret ikke er egnet til strandsurfing, forbeholder vi os derfor retten til at aflyse. Sker det, kan I selvfølgelig gratis ombooke til anden dag.

 • 4-10 sekundmeter er optimalt for kørsel

 • Tidevand under 1,5 meter er optimalt

 • Adresse: Sønderstrandvej, 6792 Rømø (kig efter vores blå strandflag for enden af vejen lige nede på stranden)

Kontakt os

henneing_edited_edited.jpg

Henning Winum Bruun
Indehaver, instruktør og produktansvarlig

HB@ourstuff.dk
Tlf.  27209020

Mere om oplevelsen

I behøver heldigvis ikke rejse langt for at opleve et af Europas bedste steder at strandsurfe. Rømøs vidstrakte, flade sandstrande og den friske havbrise er som skabt til den populære strandsport: strandsurfing. Så slå jer løs til en konkurrencerig dag i Europas måske bedste sandkasse. Alt sammen smukt omgivet af Rømøs UNESCO-fredede vadehavsnatur. 

Sæt jer til rette i strandsurferen og lad startfløjtet lyde. Og mærk adrenalinen bølge ud i kroppen, når vinden griber sejlet, og I ræser henad sandstranden, mens I overlegent tæmmer vinden med jeres sejl. Hvem kommer først? Eller hvem laver de fedeste tricks? Vores dygtige instruktører står klar til at give jer masser af sjov og udfordringer – og afstemmer selvfølgelig dagen efter jeres niveau. 

I kan også spæde dagens strandsurfing op med lån af gratis strandudstyr som fx stangtennis, spikeball, petanque og grill. Og glem endelig heller ikke badetøjet, for Vesterhavets bølger lokker med en forfriskende svømmetur. Der er altså rig mulighed for at variere dagen med masser af aktiviteter! Kort sagt, der er lagt op til den perfekte stranddag med action for alle vennerne!

Perfekt til polterabend, herretur, sommerhusturen, sommerfesten eller bare en fantastisk weekend. 

Rigtig god tur!

KOMBINÉR MED ANDRE OPLEVELSER I NÆRHEDEN

Luksus wellness

Lad afslapning og salig fordybelse sænke sig, når I flyder rundt i de store bade og lader op med masser ny energi. Hos Enjoy Resorts Rømø står den på skøn selvforkælelse i intet mindre end 2.600 overdådige kvadratmeter fyldt med wellness, luksus og et væld af behandlinger og kurbade.

Vandretur

Snør vandreskoene til en 4 kilometer lang og naturskøn tur igennem Rømøs flotte landskab! I kommer igennem fyrplantager og forbi udsigtspunktet Spidsbjerg, hvorfra udsigten over et af øens smukkeste klitlandskaber og Hviddal Sø mod nordøst breder sig.  

vandreture
lokalk strand

Badestrand

Pak strandtasken til en solskinsdag på Lakolk strand og lad Vesterhavet skylle over fødderne. Det er muligt at køre i bil helt ned på stranden, hvor I kan campere i de lyse timer af dagen. Så bliver strandturen ikke nemmere. Årligt besøger ca. 2 millioner gæster stranden. Så find solcreme og badetøj frem og nyd Danmarks måske bedste strand.

Turisttraktor Rømø

Rømø Tours

Sightseeing med traktor? Ja, på Rømø kan I opleve øens dejligste perler ombord på Rømø Tours' specialbyggede traktorvogn. Traktorbussen tager jer med på tur til ni af øens forskellige og interessante seværdigheder. En sjov og anderledes oplevelse. 

Rømø Cykler

Hop i sadlerne til en oplevelsesrig dag ad Rømøs hyggelige cykelstier, der tager jer med igennem øens vilde klitlandskaber og til fortrinlige udsigter over denne flotte ø. I kommer helt tæt på den imponerende og UNESCO-fredede vadehavsnatur. Hos Rømø Cykler finder I cykler til både store og små.

Cykler Rømø

Gokart i Skærbæk

Hvem kommer først? Besøg Skærbæk Gokart Center og sæt turbo på ferien! Dyst mod vennerne på gokartbanen. Træd speederen i bund til et sjovt ræs, der giver adrenalin i blodet. En uforglemmelig oplevelse med fart over feltet -  for alle fra 8 år og opefter.

Gokart Skærbæk
Tønnisgård Rømø

Tønnisgård

Her er altid kaffe på kanden, økologiske is i fryseren og tid til et smil. Tønnisgårds naturvejledere og guider  inviterer hvert år på over 500 ture og aktiviteter, der tager dig med ud i Rømøs spændende natur og kultur. Så slå lyttelapperne og bliv klogere på den lille, men interessante vadehavs-ø. 

svoemmehal-11.jpg.webp

Svømmehal

I Skærbæk Svømmehal ved Rømø kan I stille jeres motionstrang med en tur i baljen. I kan selvfølgelig også slippe jeres indre legebarn løs med pjat og leg - eller dyste i banesvømning. Her nemlig både et stort bassin, et børnebassin og mulighed for at slappe dejligt af i saunaen eller helsekabinen. Mad og drikke kan nydes i svømmehalens café.

Segway Vesthop

Kør om kap med vennerne på to hjul. Eller prøv jer frem i et stille og roligt tempo. Segway Vesthop sikrer masser af timers underholdning. I bestemmer selv, om I vil køre segways på bane, eller om I vil med på en guidet tur, hvor I via radioanlæg i hjelmene bliver informeret undervejs. Man skal være mindst 16 år.

Segway Rømø

Fodboldgolf

Tør du udfordre vennerne i en omgang fodboldgolf? Hos Ballum Fodboldgolf kan I boltre jer med tricks og sjov på den 18-hullers bane spækket med spændende forhindringer på jeres vej mod førstepladsen.

Alle kan deltage uanset alder og fysik, så glæd jer til et par timers underholdning. 

ballum fodbolfgolf
ridetur på Rømø

Ridning på stranden

I galop eller med god tid til at suge det smukke kystlandskab til sig? På Rømø kan I som et af de få steder i Danmark nyde en naturskøn ridetur på stranden. Så sæt jer godt til rette i sadlen og nyd en uovertruffen naturoplevelse langs Rømø vidtstrakte strande.  

Øhop Sylt

Øhop til Sylt

Udflugt til Sylt? Det er bestemt færgeturen værd! For på Sylt bliver I mødt af gode oplevelser og aktiviteter, kulinariske fornøjelser, hyggelig shopping, unik natur og spændende historie. Færgen sejler fra Havneby på Rømø til List på Sylt på kun 40 minutter. Cykler må gerne medbringes ombord, så I nemt kommer øen rundt.

Golf i smuk natur

Nyd en dag på golfbanen - med fortrinlig udsigt til klitterne og vandet. Rømø Golf Links er nemlig smukt beliggende direkte ud til havet. Den 18-hullers bane er designet af Michael Traasdahl Møller efter traditionelle skotske linksbaner og udfordrer med søer, vandløb og kuperede greens. Der findes også pay and play.

Golf på Rømø

Overnatning

En forlænget weekend eller en uges ferie? I kan få det, lige som I vil - hvad enten I vil forkæle jer selv med et ophold på et af Tønders fine hoteller eller nyde et aktivt og naturskønt ophold på Rømø. Der er masser af muligheder, når I besøger Rømø/Tønder-området. Så find den overnatning, der passer jeres ønsker og behov bedst.

overnatning nær Rømø

FIND NEMT JERES OPLEVELSER PÅ KORTET

Vælg en strandsurfer ad gangen, når du booker

eller kontakt os

Ring på +45 27 20 90 20 eller skriv til os via kontaktformularen her.

Tak for din besked!

Book nu ourglamping
bottom of page