Image by Camila Cordeiro

OM OS

Hos OurStuff brænder vi for gode oplevelser – helt tæt på naturen! Og alle vores inspirerende oplevelser, ture og rejser vil vi så gerne dele med dig. For oplevelser bliver bare altid lidt større, sjovere og mere mindeværdige, når vi deler dem med nogen. Derfor har vi i mere end 23 år arbejdet for at udforske, afprøve, arrangere og dele fantastiske oplevelser!

 

Vi ved derfor, hvordan vi sikrer dig oplevelser, der giver minder for livet. Og det er uanset, om det er oplevelser for én person, for hele familien, for grupper eller for virksomheder – eller alt derimellem. 

HENNING

Indehaver & produktansvarlig

Henning lever for oplevelser, der ikke fås bedre. Han har derfor igennem mere end 20 år udviklet, undervist og afviklet oplevelser og arrangementer. Han sammensætter også gerne et unikt event for dig. 

Skærmbillede 2020-11-03 kl. 13.30.57.jpg

ERIK

Instruktør 

Erik har undervist i de sidste 20 år og været fast instruktør på mange af vores events. Erik har altid styr på alle detaljerne.

Skærmbillede 2020-11-03 kl. 13.31.29.png

HELLE

Organisator

Helle har været med på holdet de sidste to år. Hun har mange ansvarsområder og sikrer, at der er styr på opgaverne.

FREDERIK

Instruktør

Frederik har i en ung alder gjort sig bemærket inden for den danske sejlsport. Og hans professionalisme og sportsmandsånd deler han lærerigt ud af, når han underviser i strandsurfing. Han sejler 29'er og 49'er på det danske landshold under Dansk Sejlunion og Team Danmark - og vi støtter hans mål om OL i 2024.

ANDERS

Instruktør

Anders har igennem flere år undervist i strandsurfing, og hans kærlighed til vind i sejlet rækker langt tilbage. Han har nemlig sejlet det meste af sit liv. Hans viden og evner inden for sejlsporten deler han ikke blot ud af som instruktør, han sejler også i den ypperste danske sportselite.

NICOLAI

Chokoladekreatør

Nicolai er et ungt chokoladetalent, der driver firmaet Nikolai Chokolade.  Chokoladeboden popper i højsæsonen op langs Vesterhavet, hvor vores strandsurfing-aktiviteter og events foregår. Så der er altid mulighed for at stille den søde tand eller købe drikkevarer og en let frokost.