top of page
Strandsurfere i action

1 times strandsurfing

DKK 500,- (1 voksen og 1 barn)

STRANDSURFING PÅ RØMØ FOR 1 VOKSEN OG 1 BARN

Sjov og aktiv naturoplevelse ved Vesterhavet for både store og små - med masser af fart i sejlene.

Pak strandtasken til den sjoveste oplevelse sammen. Med strandsurfing kan I glæde jer til vind håret, fart i sejlet og sus i maven! Og så kan I endda dele smilet sammen, for I kører i den samme strandsurfer, der har plads til én voksen og ét barn. Det gør, at selv de mindste kan være med til en aktiv og underholdende dag på stranden.

PRISEN INKLUDERER

 • 1 times strandsurfing

 • Lån af dobbeltsædet strandsurfer til 1 voksen og 1 barn (maks. 50 kg)

 • Lån af hjelm og handsker

 • Privat instruktør, oplæring og sikkerhedsinstruktion

 • 8 km2 lukket strandområde kun til strandsurfing

 • Lån af strandudstyr som fx stangtennis, spikeball, petanque, grill m.m.

HUSKELISTE

 • Eventuelt handsker og hjelm, medmindre du ønsker at låne af OurStuff

 • Solcreme

 • Solbriller

 • Godt fodtøj og udetøj, der kan holde dig varm, da vinden kan føles lidt kold, når du kører

REGLER & SIKKERHED

 • Vi spritter alt udstyr af efter brug

 • Du skal være minimum 18 år at køre med et barn bagpå

 • Alle starter med instruktion på vores lille bane

 • Det tager normalt kun 15-20 minutter at lære

 • Du skal være iført hjelm

 • Du skal holde afstand og følge instruktørens retningslinjer

YDERLIGERE INFORMATION

 • Oplevelsen er meget vejrafhængig. Hvis vejret ikke er egnet til strandsurfing, forbeholder vi os derfor retten til at aflyse. Skulle det ske, kan du selvfølgelig gratis ombytte til en anden dag.

 • 4-10 sekundmeter er optimalt for kørsel.

 • Tidevand under 1,5 meter er optimalt.

 • Adresse: Sønderstrandvej, 6792 Rømø (kig efter vores blå strandflag for enden af vejen lige nede på stranden).

Kontakt os

henneing_edited_edited.jpg

Henning Winum Bruun
Indehaver, instruktør og produktansvarlig

HB@ourstuff.dk
Tlf.  27209020

Mere om oplevelsen

I behøver heldigvis ikke rejse langt for at opleve et af Europas bedste steder at strandsurfe. Det kan I nemlig omgivet af den UNESCO-fredede vadehavsnatur på Rømø! Her er de vidstrakte, flade sandstrande og den friske havbrise som skabt til strandsurfing.


Så sæt jer til rette i strandsurferen, lad vinden gribe sejlet og mærk suset, når I ræser henad stranden, mens I selvsikkert og til stor fornøjelse tæmmer vinden med jeres sejl.
Det er sjovt, det er nemt, og alle kan være med. Tempoet styrer I helt selv. Og vores dygtige instruktører sikrer en tryg oplevelse.


Høje på jeres strandsurfing-oplevelse kan I runde den perfekte familiedag på stranden af med lån af gratis strandudstyr som fx stangtennis, spikeball, petanque, grill og strandsæt til at bygge sandslotte. Husk endelig også badetøjet, for Vesterhavet lokker altid til en forfriskende dukkert i bølgerne.

Rigtig god tur!

KOMBINÉR MED ANDRE OPLEVELSER I NÆRHEDEN

Luksus wellness

Man forsvinder let hen i salig fordybelse, når man flyder rundt i de store bade og lader op med masser ny energi. Hos Enjoy Resorts Rømø kan du lade dig forkæle i 2.600 overdådige kvadratmeter wellness med al tænkelig luksus og et ocean af behandlinger og kurbade.

Vandretur

Snør skoene til en 4 kilometer lang og naturskøn vandretur! Gennem smukke fyrplantager og forbi udsigtspunktet Spidsbjerg, hvorfra du kan nyde udsigten over et af øens smukkeste klitlandskaber og Hviddal Sø mod nordøst.  

vandreture
lokalk strand på Rømø

Badestrand

Tag en dag på Lakolk strand og mærk Vesterhavet skylle over fødderne. På stranden kan du medbringe din bil og campere i de lyse timer af dagen. Årligt besøger ca. 2 millioner gæster stranden. Hop i badetøjet og nyd Danmarks måske bedste strand.

Rømø Tours' specialbyggede traktorvogn

Rømø Tours

Hop ombord på Rømø Tours' specialbyggede traktorvogn,  og tag med på en rejse til Rømøs herligste perler. Du får muligheden for at opleve Rømø på en helt ny og anderledes måde som passager i traktorbussen, der viser dig 9 forskellige seværdigheder på Rømø.

Rømø Cykler

Vil du opleve det smukkeste af Rømø og se steder, der ikke kan ses fra bilvinduet? Hop på cyklen og kør ad hyggelige cykelstier gennem klitlandskaber, der byder på uimodståelige udsigter over denne flotte ø. Hos Rømø Cykler finder du cykler til hele familien.

Cykeludlejning Rømø

Gokart i Skærbæk

Besøg Skærbæk Gokart Center - en legeplads for dit indre legebarn. Her er der garanteret sjov for alle fra 8 år og opefter. Træd speederen i bund, dyst mod familien og glæd jer til et godt ræs for jer alle. En uforglemmelig oplevelse med fart over feltet!

Gokart i Skærbæk
tønnisgaard på Rømø

Tønnisgård

Her er altid kaffe på kanden, økologiske is i fryseren og tid til et smil. Tønnisgårds naturvejledere og guider står parat med spændende ture ud i Rømøs natur og kultur. Så slå lyttelapperne ud til personlig, lærerig og nærværende formidling med Tønnisgårds omkring 600 ture og aktiviteter om året.

skærbæk Svømmehal

Svømmehal

Skærbæk Svømmehal ved Rømø er et paradis for såvel børn som voksne. Her er der aktiviteter for alle – hvad enten I ønsker en rask svømmetur i det store bassin, leg i børnebassinet eller ren afslapning i sauna eller helsekabine. Her er der også et caféareal med mulighed for at købe mad og drikke.

Segway Vesthop

Kør om kap med dine venner og familie, eller prøv dig blot frem i et stille og roligt tempo. Der er masser af timers sjov i segways. Der kan køres på Segways både på bane og som ledsaget tur, hvor Segway Vesthop via radioanlæg i hjelmene informerer på turen. Man skal være min.16 år.

Segwaytur på Rømø

Fodboldgolf

Tør du udfordre vennerne eller familien? Kast jer ud i fodboldgolf, hvor alle kan deltage uanset alder og fysisk tilstand. Så find konkurrencegenet frem og lad startfløjtet lyde til et par timers sjov på Ballum Fodboldgolfs 18-hullers bane med spændende forhindringer.

ballum fodboldgolf
Ridetur på Rømø

Ridning på stranden

Oplev naturen fra hesteryg med en ridetur i det betagende kystlandskab. Skal turen være hyggelig, eller skal der være adrenalin i blodet? I bestemmer tempoet. Ridning på stranden er en sjov og god oplevelse for både voksne og børn. Dette er et af de få steder i Danmark, hvor dette er muligt.

Øhop Sylt

Øhop til Sylt

Tag på udflugt til Sylt! Her venter spændende oplevelser og aktiviteter. Kulinariske opdagelser, shopping, unik natur og fascinerende historie. Tag færgen fra Havneby på Rømø til List på Sylt. Det tager kun 40 minutter – og du kan medbringe din cykel til en oplevelsesrig dag i sadlen.

Golf i smuk natur

Rømø Golf Links har en smuk beliggenhed direkte ud til havet. Golfbanen er designet af Michael Traasdahl Møller efter de traditionelle skotske linksbaner. Den 18-hullers links golfbane med mesterskabsmål er kendetegnet ved søer samt en fantastisk udsigt over klitterne og havet. Der findes også pay and play.

Golf på Rømø

Overnatning

Nyd forlænget weekend med kæresten på ét af Tønders fine hoteller, eller snup en uges ferie med familien på Rømø. Mulighederne er mange, når du besøger Rømø/Tønder-området. Så find den overnatning, der passer jeres ferieplaner bedst.

Overnatning nær Rømø

FIND NEMT DINE OPLEVELSER PÅ KORTET

eller kontakt os

Ring på +45 27 20 90 20 eller skriv til os via kontaktformularen nedenfor

Tak for din besked!

© 2022 by OURSTUFF. All rights reserved. CVR: 25853806

Book nu ourglamping
bottom of page