top of page
DSCF1111.jpg

1 times strandsurfing

DKK 375,- (min. 12 år)

STRANDSURFING PÅ RØMØ FOR 1

Få en sjov og aktiv naturoplevelse ved Vesterhavet – med masser af fart i sejlene og sus i maven.

Lyder en sjov, fartrig og aktiv dag i naturen som lige noget for dig? Så skynd dig at pakke strandtøjet og sæt kursen mod Rømø, hvor en af Europas bedste strande til strandsurfing venter på dig. Så er du garanteret en dag med vind i håret, fart i sejlene og sus i maven. Du kan godt begynde at glæde dig! 

PRISEN INKLUDERER

 • 1 times strandsurfing

 • Lån af enkeltsædet strandsurfer til 1 voksen

 • Lån af hjelm og handsker

 • Privat instruktør, oplæring og sikkerhedsinstruktion

 • 8 km2 lukket strandområde kun til strandsurfing

 • Lån af strandudstyr som fx stangtennis, spikeball, petanque, grill m.m.

HUSKELISTE

 • Eventuelt handsker og hjelm, medmindre du ønsker at låne af OurStuff

 • Solcreme

 • Solbriller

 • Godt fodtøj og udetøj, der kan holde dig varm, da vinden kan føles lidt kold, når du kører

REGLER & SIKKERHED

 • Vi spritter alt udstyr af efter brug

 • Du skal være minimum 12 år for at køre selv 

 • Alle starter med instruktion på vores lille bane

 • Det tager normalt kun 15-20 minutter at lære

 • Du skal være iført hjelm

 • Du skal holde afstand og følge instruktørens retningslinjer

YDERLIGERE INFORMATION

 • Oplevelsen er meget vejrafhængig. Vi forbeholder os derfor retten til at aflyse, hvis vejret ikke er egnet til strandsurfing. Hvis det sker, kan du selvfølgelig gratis ombytte til en anden dag.

 • 4-10 sekundmeter er optimalt for kørsel

 • Tidevand under 1,5 meter er optimalt

 • Adresse: Sønderstrandvej, 6792 Rømø (kig efter vores blå strandflag for enden af vejen lige nede på stranden)

Kontakt os

henneing_edited_edited.jpg

Henning Winum Bruun
Indehaver, instruktør og produktansvarlig

HB@ourstuff.dk
Tlf.  27209020

Mere om oplevelsen

Heldigvis behøver du ikke rejse langt for at opleve et af Europas bedste steder at strandsurfe. Det kan du nemlig på Rømø, hvor du samtidig er omgivet af den fantastiske vadehavsnatur, der er at finde på UNESCOs fornemme liste over verdensarv. Den stabile vestenbrise og Rømøs kilometer lange strande er som skabt til sommerhalvårets sjoveste aktivitet – strandsurfing! 

Uanset om du er til fart og adrenalin, eller du foretrækker en stille og rolig tur i kystlandskabet, så får du en sjov dag med strandsurfing. Vores dygtige instruktører sikrer en tryg oplevelse – og tager udgangspunkt i dit niveau. 

 

Så sæt dig godt til rette i strandsurferen og mærk suset, når vinden griber sejlet og får dig til at ræse henad stranden, mens du sikkert tæmmer vinden med dit sejl og manøvrerer som en prof.

Er I flere, der strandsurfer sammen? Så rund jeres strandsurfing-oplevelse af med perfekt og hyggeligt strandliv. I kan nemlig gratis låne vores strandudstyr som fx spikeball, stangtennis, petanque, grill m.m. Så knap en kold øl eller sodavand op og dyst mod vennerne eller familien. Glem endelig heller ikke badetøjet, for ingen dag på stranden uden en dukkert i Vesterhavet.

Rigtig god tur!

KOMBINÉR MED ANDRE OPLEVELSER I NÆRHEDEN

Luksus wellness

Du forsvinder let hen i salig fordybelse, når du lader op med masser ny energi i de store, lækre bade. Hos Enjoy Resorts Rømø kan du forkæle dig selv i 2.600 overdådige kvadratmeter wellness med al tænkelig luksus og et hav af behandlinger og kurbade.

Vandretur

Find de gode sko frem til en 4 kilometer lang og naturskøn vandretur! Du kommer gennem vidtstrakte fyrplantager og til udsigtspunktet Spidsbjerg, hvorfra du har en fænomenal udsigt over et af Rømøs smukkeste klitlandskaber og Hviddal Sø mod nordøst.  

Vandreturer
lokalk strand

Badestrand

Pak badetøjet til en dag på Lakolk strand og nyd Vesterhavet skylle over fødderne. Er du i bil, kan du køre helt ned på stranden og campere i de lyse timer af døgnet. Ca. 2 millioner gæster besøger årligt stranden. Hop i bølgerne og nyd Danmarks måske bedste strand.

Rømø Tours' specialbyggede traktorvogn

Rømø Tours

Stig ombord i Rømø Tours' specialbyggede traktorvogn og tag med på en tur til Rømøs dejligste perler. Du får mulighed for at opleve øen på en helt ny og anderledes måde som passager i traktorbussen, der viser dig ni forskellige og interessante seværdigheder på Rømø.

Rømø Cykler

Vil du opleve det smukkeste af Rømø og se steder, du ikke kan se fra bilvinduet? Hop i sadlen og kør ad øens hyggelige cykelstier gennem klitlandskaber, der byder på betagende udsigter over denne flotte vadehavs-ø. Du finder cykler til hele familien hos Rømø Cykler.

rømø cykler

Gokart i Skærbæk

Besøg Skærbæk Gokart Center og find dit indre legebarn frem. Her er der garanteret sjov og fart for alle fra 8 år og opefter. Dyst mod dine venner eller familie og glæd dig til et godt ræs mod målstregen. En adrenalinfyldt oplevelse, der i den grad giver sus i maven!

Gokart i Skærbæk
tønnisgaard på Rømø

Tønnisgård

Hos Tønnisgård er der altid kaffe på kanden, økologiske is i fryseren og varme smil. Tønnisgårds naturvejledere og guider arrangerer spændende ture, hvor du oplever Rømøs natur og kultur. Så glæd dig til at lære mere på en af de omkring 600 årlige ture og aktiviteter.

Skærbæk svømmehal

Svømmehal

I Skærbæk Svømmehal ved Rømø er der dømt sjov og spas for både små og store vandhunde. Tag en rask svømmetur i det store bassin, plask i børnebassinet, eller nyd ren afslapning i saunaen eller helsekabinen. Og trænger du til et hvil, så snup lidt mad og drikke i caféen.

Segway Vesthop

Kør om kap mod dine venner og familie, eller tag en tur i et stille og roligt tempo. Der er mange timers sjov i segways. Du kan både køre segway på bane eller tage med på en oplevelsesrig tur, hvor Segway Vesthop via radioanlæg i hjelmene informerer undervejs. Du skal skal være min.16 år.

Segwaytur på Rømø

Fodboldgolf

Find konkurrencelysten frem og udfordr vennerne eller familien! Prøv fodboldgolf, der er for alle uanset alder. Lad startfløjtet lyde til et par timers  spil på Ballum Fodboldgolfs sjove 18-hullers bane med masser af spændende forhindringer.

Ballum fodboldgolf
Ridetur på Rømø

Ridning på stranden

Har du altid drømt om at ride på stranden til lyden af bølgernes behagelige brusen? Det kan du gøre på Rømø som et af de få steder i Danmark! Så glæd dig til en uforglemmelig tur på hesteryg i det betagende kystlandskab. Du bestemmer selv tempoet, og oplevelsen er for sjov for både børn og voksne.

Øhop til Sylt

Øhop til Sylt

Oplev meget mere af den smukke vadehavsnatur med en udflugt til Sylt. Her kan du se frem til kulinariske opdagelser, shopping, unik natur, spændende oplevelser og fascinerende historie. Færgen kan du tage fra Havneby på Rømø til List på Sylt. Det tager kun 40 minutter. Medbring fx din cykel til en oplevelsesrig dag i sadlen.

Golf i smuk natur

Få endnu en aktiv oplevelse med en golftur på Rømø Golf Links, der er smukt beliggende direkte ud til havet. Banen er designet af Michael Traasdahl Møller efter de traditionelle skotske linksbaner. Den 18-hullers golfbane byder på søer, udfordringer og en forrygende udsigt over klitterne og havet. Der findes også pay and play.

Golf på Rømø

Overnatning

Tag kæresten med på en forlænget weekend på et af Tønders fine hoteller, eller nyd en uges ferie sammen med familien på naturskønne Rømø. Der er masser af forskellige opholdsmuligheder, når I besøger Rømø/Tønder-området. Så find den overnatning, der passer jeres ferieplaner bedst.

Overnatning på Rømø

FIND NEMT DINE OPLEVELSER PÅ KORTET

eller kontakt os

Ring på +45 27 20 90 20 eller skriv til os via kontaktformularen nedenfor

Tak for din besked!

Book nu ourglamping
bottom of page